Ultrapeel tretman

Usporite proces starenja!

ultrapeel beautystudiocatKombinacija ultrazvuka I fototerapije obnavlja kožu, suzbija upalne procese, povećava elasticnost kože, podmladjuje, čisti I hidrira kožu. Ravnomernom ultrazvučnom eksfoliacijom postiže se bolja priprema lica za efekat led svetla, kao I ujednačena boja i struktura kože, svež i podmlađen izgled

 Ultrazvučna špatula je usavršena metoda pilinga kojom se postiže nežna, ravnomerna i kontrolisana eksfoliacija, a sama koža postaje glatka i blistava da zrači. Ćelije kože absorbuju energiju ultrazvučnog zračenja koja ih stimuliše da ponovo proizvode kolagen i elastin. Fototerapija je prikladna za svaku vrstu kože, a naročito je korisno za primenu na veoma osetljivoj koži, na aknama na koži, protiv hiperpigmentacijei i ima izrazito dejstvo na one kože koje se nalaze u fazi ozdravljenja i oporavka.

PDT svetlo je poznato i pod imenom „Čarobno Svetlo“. Fotonski dinamički instrument daje biološki aktivno hladno svetlo, koje ne proizvodi visoku količinu toplote. Ono se primenjuje kao niskoenergetska i jedinstvena optička tehnologija za negu i lečenje kože. Prirodno je i blago. Nema nepoželjna i prateća dejstva. Prikladno je za sve vrste koža, a naročito je korisno za primenu na veoma nadražljivoj koži, na aknama na koži i ima izrazito dejstvo na one kože koje se nalaze u fazi ozdravljenja i oporavka.

Crveno svetlo koristi se protiv hiperpigmentacije I otoka na koži, oporavlja oštećenu kožu, smanjuje bore I pore I podstiče proizvodnju kolagena. Plavo svetlo smanjuje upalne procese I svojim antibakterijskim dejstvom deluje protiv akni. Zeleno svetlo doprinosi zatezanju kože, smanjenju bora, ublažavanju upala I eliminaciji viška tečnosti.

Ultrapeel tretman je tretman dubinskog ultrazvučnog čišćenja lica na najbezbedniji,najugodniji i najučinkovitiji način čišćenja i rehidratacije, koji se može uraditi kao poseban tretman ili kao uvod u zahtevnije tretmane, kojim se rešavaju različiti problemi kože. Preporučuje se svima koji žele da imaju čistu i svežu kožu, a samo izvođenje tretmana tako kratko traje i ne ostavlja apsolutno nikakve tragove, da se može uraditi u pauzi za ručak i nakon toga se možete vratiti svakodnevnim obavezama. Ultrapeel je bezbedan, bezbolan i učinkovit tretman, kojim se sa kože skidaju mrtve ćelije, višak masnoće i čiste pore. Dejstvom ultrazvuka poboljšava se mikrocirkulacija i oksigenacija kože nakon čega je lice i čisto i rehidrirano.


View the embedded image gallery online at:
https://beautystudiocat.com/ultrapeel-tretman#sigProIdd4206a5478
Poslednji put izmenjeno 07 Juli 2019

O nama

Prijatan ambijent, opuštena atmosfera, vrhunska usluga. Uz pogodnosti koje vam naš studio pruža verujemo da ćemo postati sastavni deo vaše svakodnevne nege i zadovoljstva.

Radno vreme:

UTO-SUB 09:00~20:00
NED 09:00~16:00

Telefon: 065 2320 941

Ruski volumen

Higijenski tretman lica

galerija