Dermapen tretman

Dermapen tretman je procedura kojom se stimuliše  proizvodnja kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci. Ovaj tretman poznat je i kao kolagen indukciona terapija I predstavlja mehaničko podmlađivanje i zatezanje lica, vrata i dekoltea uz primenu posebnih seruma.

Ovaj tretman svrstava se u sam vrh antiaging metoda 21.veka.Procedura je jednostavna i sigurna!Dermapen tretman koristi se za:
  • otklanjanje bora, zatezanje i podmlađivanje kože
  • poboljšanje opšeteg kvaliteta kože
  • protiv pigmentacije i hiperpigmentacije
  • za lečenje masne, nečiste, aknozne kože i preteranog lučenja sebuma
  • protiv proširenih pora
  • za smanjenje oziljaka od akni i nastalih na drugi način
  • za duboku hidrataciju
Dermapen predstavlja poseban električni uređaj u obliku olovke sa mikroiglicama, čija se dužina prodiranja u kožu precizno kontroliše. Mikroiglice prave vertikalne ubode što stvara kontrolisana mikro oštećenja na koži i omogućava bolju apsorpciju aktivnih supstanci, odnosno seruma najfinijeg kvaliteta. Zbog načina izvođenja, ovaj tretman  deluje izrazito stimulativno na proizvodnju novog kolagena, jednog od najvažnijih proteina kad je u pitanju lepota i zdravlje kože. S godinama ga naša koža proizvodi sve manje, zbog čega se većina anti-age tretmana fokusira upravo na podsticanje proizvodnje kolagena, kako bi koža postala čvršća, zategnutija i blistavija,  što će nakon završetka procesa obnove rezultirati čvršćom, zaglađenijom i blistavijom kožom, uz bitno smanjene nepravilnosti i neravnina tena.  Tretirane regije Dermapen aparatom su blago crvene, što predstavlja poželjnu reakciju koja se brzo povlači. Prvi efekti tretmana Dermapen aparatom se vide nakon nekoliko dana, a kako vreme prolazi, efekti su sve bolji. Koža postaje jedrija, zategnutija, sa manje bora, boljim tonusom, ožiljcima i flekama.Tretmane Dermapen aparatom najbolje je primenjivati u razmaku od 3 do 5 nedelja u zavisnosti od indikacija i tipa kože. Preporučena serija tretmana je 4 do 6.
Poslednji put izmenjeno 10 Juli 2019

O nama

Prijatan ambijent, opuštena atmosfera, vrhunska usluga. Uz pogodnosti koje vam naš studio pruža verujemo da ćemo postati sastavni deo vaše svakodnevne nege i zadovoljstva.

Radno vreme:

UTO-SUB 09:00~20:00
NED 09:00~16:00

Telefon: 065 2320 941

Ruski volumen

Higijenski tretman lica

galerija