Manikir

GEL LAKOVI imaju jedinstvenu gel strukturu koja omogućava postojanost lakova uz maksimalni intezitet boje i izuzetan sjaj. traje veoma kratko. Tehnika gel lak pruža vašim noktima vrhunsku otpornost na krzanje i pucanje. Nanosi se brzo, lako i precizno, uz sušenje u UV ili LED lampama. Uklanja se lako, bez turpijanja, ne oštećujući nokat. Može da se koristi kako na prirodnim tako i na veštačkim noktima.

Gel Lak čini savršenu kombinaciju omiljene boje i jakih i čvrstih noktiju.

PARAFINSKE RUKAVICE su tretman kojim se hrani i neguje koža ruku. Tretman ruku počinje pilingom morskom solju i eteričnim uljima. Ruke se zatim tretiraju parafinom koji je obogaćen eteričnim uljima, a odličan je i kod bolova u predelu šaka. Prijatno topao, parafin se nanosi na ruke formirajuci voštani sloj na sakama. Potom se ruke zagrevaju u rukavicama od posebnog materijala kako bi parafinsko pakovanje ostvarilo najbolji efekat. Opuštajuca masaža hranljivom kremom obogaćenom aromatičnim mirisima, pruža dodatnu negu koži ruku. Ova vrsta kozmetološke nege ruku pruza jedinstven osećaj I cini kožu barsunasto nežnom.

GEL NA PRIRODNU DUŽINU NOKTIJU

Tretman manikira treba da bude vreme izdvojeno samo za vas. Ruke uvek treba da budu zdrave, lepe i negovane, jer je njihova nega važan deo higijene.

MUŠKI MANIKIR

gel

Poslednji put izmenjeno 08 April 2022

O nama

Prijatan ambijent, opuštena atmosfera, vrhunska usluga. Uz pogodnosti koje vam naš studio pruža verujemo da ćemo postati sastavni deo vaše svakodnevne nege i zadovoljstva.

Radno vreme:

UTO-SUB 09:00~20:00
NED 09:00~16:00

Telefon: 065 2320 941

Ruski volumen

Higijenski tretman lica

galerija