Tretmani

Biološki tretmani

Hladan vazduh, vetar i mraz utiču na to da koža dehidrira. Takođe I boravak u  toplim i ugrejanim prostorijama u kojima je vazduh suv,kao I izlaganje sunčevim zracima, imaju slično dejstvo i  dovode do smanjenja tečnosti u našoj koži. Dešava se I da , usled delovanja svih ovih faktora, lice bude podložno iritacijama i perutanju kože.  Dehidratacija zatim utiče I na pojavu  sitnih linija i bora, koje daljim isušivanjem kože postaju sve vidljivije. Zato promenite vaše svakodnevne navike I ne dozvolite da vaša koža pati. Rešenje je biološki tretman.

Ovaj tretman podstiče prirodni proces hidratacije, uspostavlja prirodni mehanizam zaštite ćelijskih membrana i sprečava deficit vlage izazvan klimatskim varijacijama. Biološki tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje i piling lica, prilikom čega se uklanjaju mrtve ćelije kože. Zatim relaksirajuca masaža kojom se podstiče mikrocirkulacija I poboljšava tonus kože. Potom se na lice nanose preparati koji hrane, hidriraju, revitalizuju i pospešuje strukturu kože. Biološki tretman lica bori se protiv prvih znakova starenja, oživljava neaktivnu, opuštenu, umornu i beživotnu kožu. Smanjuje bore i sitne linije, vraća tonus i život vašem licu. Ova vrsta tretmana je namenjena svim osobama koje žele da svojoj koži pruže sjajnu negu, povrate svežinu i jedrinu lica. Cilj bioloških tretmana, koji imaju hranljivo i antioksidativno dejstvo je regeneracija, hidratacija i lifting umorne kože.

 

Tretman je namenjen svim tipovima kože čiji je krajnji efekat revitalizacija, remineralizacija i pojačni se sjaj kože, a posebno zreloj, umornoj i suvoj koži, kao i koži oštećenoj suncem. Prema vrsti kože pažljivo se biraju preparati iz posebnih linija koje su namenjene masnoj, mešovitoj ili suvoj koži. Tako će sastavni deo biloškog tretmana za masnu kožu biti I linija bogata cinkom, zelenim I braon makroalgama kao i morskom vodom. Nasa preporuka je serija od tri do pet tretmana, idelan za masnu kožu i mesovitu sa izrazenim širokim porama koji smanjuje do 48% sebuma. Ukoliko se radi o suvoj ili mešovitoj koži sastavni deo biološkog tretmana će biti ulje morskih algi, morski vosak od braon makroalgi, zaštitno ulje masline, morska voda. Ako se odlučite za tretman protiv starenja I sa jednostavnom moći regeneracije za dostizanje apsolutne perfekcije biološki tretman sadržaće hijaluronsku kiselinu, kiseonik I najfinije morske nutrijente.

Beauty studio Cat preporučuje:

  • SOURCE MARINE TRETMAN
  • PURITY MARINE TRETMAN
  • COLD MARINE TRETMAN
  • BLIC TRETMAN
  • TRETMAN SA MIKRONIZIRANIM ALGAMA
  • PRODIGE TRETMAN

 

Svi tretmani podrazumevaju  masažu lica - blagotvornu metoda sa izuzetnim trenutnim I dugoročnim efektima na koži lica. Masažom se poboljšava cirkulacija na licu I vratu I kvalitetnije apsorbuje hranljiva materija iz krema I seruma. Primenom ovog relaksacionog tretmana opuštaju se mišići lica I ublažavaju se bore usled povećanja tonusa lica I vrata. Nanošenjem pažljivo biranih preparata, ciji su aktivni sastojci iz dubina morskog bogatstva, postiže se efekat revitalizacije I hidriranosti.

 

Biološki tretman lica je veoma jednostavan, bezbedan, efikasan i izuzetno prijatan I može da se radi preko cele godine. Može se primenjivati i pojedinačno, ali se maksimalni efekti postižu serijom od tri do pet tretmana koji se rade jednom nedeljno.

Mikrodermoabrazija

Dijamantska mikrodermoabrazija je mehaničko skidanje površinskih, izumrlih slojeva kože uz pomoć sonde sa dijamantskom glavom i vakumom koji ujedino vrši i vakum masažu, što doprinosi boljem čišćenju lica, ali i poboljšavanju cirkulacije i limfne drenaže. Na taj način se podstiče rast novih ćelija kože u bazalnom sloju.

  • pogodan za sve tipove koze
  • prosirene pore
  • depigmentaciju nastalu pod uticajem sunca

Higijenski tretman lica

Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko čišćenje kože, prilikom kojeg se odstranjuje sloj mrtvih ćelija na licu i otklanja nečistoća nagomilana u porama. Higijenskim tretmanom ne dobija se samo čišćenje lica, već i hidriranje kože, pojačana mikrocirkulacija, što direktno utiče na stvaranje fibroplasta, odnosno pospešuje se proizvodnja kolagena i elastina koji daju elastičnost i čvrstinu kože.

Poslednji put izmenjeno 26 Januar 2019

O nama

Prijatan ambijent, opuštena atmosfera, vrhunska usluga. Uz pogodnosti koje vam naš studio pruža verujemo da ćemo postati sastavni deo vaše svakodnevne nege i zadovoljstva.

Radno vreme:

UTO-SUB 09:00~20:00
NED 09:00~16:00

Telefon: 065 2320 941

Ruski volumen

Higijenski tretman lica

galerija