Trajna šminka obrva

Trajna šminka obrva

Microblading, ili tzv. Japansko  iscrtavanje obrva je najmodernija metoda u umetnosti trajnog make up-a, koju odlikuje sofisticiranost aparature i tehnike.

Pruža vam mogucnost da ostanete jedinstveni i potpuno prirodni.  Posle unosa pigmenta u kožu, iscrtavanjem dlačica, postiže se posebno prirodan izgled, da je razlika između iscrtanih i prirodnih dlačica obrva gotovo neprimetna.

Jedino će vas izdati savršen izgled.

Ova metoda je namenjena svim osobama koje žele da izgledaju uredno, prirodno i negovano. Preporučuje se, kako osobama koje su iz različitih razloga ostale bez prirodnih obrva, tako i zenama koje imaju potrebu da ih svakodnevno docrtaju/proguste.

Tretman iscrtavanja traje sat i po do dva. Simetrija i oblik obrva određuje se uskladjivanjem vaše želje, fizionomije lica, prirodnih obrva i naseg stručnog saveta. Uklanjaju se samo one dlačice koje su van željenog oblika, a crtanje se vrši između prirodnih. Postojeće dlačice se ne uklanjaju, čak je i poželjno da postoje , zbog lepšeg i prirodnijeg uklapanja. Nakon ovog postupka nema natečenosti. Eventualno crvenilo, prestaje za 15 minuta. Prvo iscrtavanje se radii iz dva puta, tj. podrazumeva prvi prelaz plus korekciju za najranije 15dana, a najkasnije 50. Sto se tice daljih korekcija, tj. odrzavanja boje, korekcije se rade na godinu dana.

Puder obrve

Puder obrve, “powder eyebrows”,  su danas najpopularnija tehnika trajne šminke. Trajna šminka obrva u ovoj tehnici se radi kao blago senčenje na veoma maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije.

U zavisnosti od gustine bojenja, puder obrve daju nekoliko različitih efekata, u skladu sa željama klijenata.Tako se, u dogovoru sa klijentom, postiže efekat  potpuno prirodnih obrva, jakih i glamuroznih ili potpuno blago osenčenih obrva.Puder obrve je bezbolna tehnika iscrtavanja odnosno senčenja obrva.. Nakon ovog estetskog tretmana obrve imaju potpuno prirodan izgled, bez strogih kontura.tako da je jedna od prednosti što se ova vrsta trajne šminke obrva uopšte ne primećuje. Tehnika “powder eyebrows”  trajne šminke, odgovara gotovo svima ženama koje žele da imaju dugotrajno lepe obrve.. Takođe, jedna od najvažnih prednosti ovog tretmana je i nepromenjena boja obrva, jer uneti pigment vremenom ne menja boju tako da nema nikakve mogućnosti da vaše obrve posle nekog vremena promene nijansu, zavisno od vašeg prirodnog pigmenta.

Poslednji put izmenjeno 08 Oktobar 2019

O nama

Prijatan ambijent, opuštena atmosfera, vrhunska usluga. Uz pogodnosti koje vam naš studio pruža verujemo da ćemo postati sastavni deo vaše svakodnevne nege i zadovoljstva.

Radno vreme:

UTO-SUB 09:00~20:00
NED 09:00~16:00

Telefon: 065 2320 941

Ruski volumen

Higijenski tretman lica

galerija