Tretman za predeo oko očiju

Tretman za regiju oko očiju specijalno je razvijen za ovu delikatnu oblast na licu.  Cilj ovog tretmana je da regeneriše, ublažava i vidljivo uglađuje fine linije i sitne bore.

Aktivni sastojak, prirodni morski kolagen, formira zaštitni mikro-film na površini kože kako bi se sprečio gubitak vode i obezbedila intenzivna hidratacija. Istovremeno, pomaže u regeneraciji tkiva i vrši sintezu dermalnih vlakana i prirodnih hidrirajućih faktora. Dejstvom morskih algi, koje su bogate Vitaminom C,  aktivira se prirodna sinteza kolagena, dok ekstrakt Aloe Vere vlaži, smiruje i omekšava. Aktivni anti-ageing sastojci deluju na posledice starenja, podsticanjem obnavljanja ćelija kože.

Tretman se sastoji od niza jedinstvenih poteza koji ujednačuju i izglađuju predeo oko očiju.Tretman za predeo oko očiju kontinuirano u toku 24h redukuje nadutost i tamne krugove, pružajući svež izgled i relaksiran, mladalački pogled.

Poslednji put izmenjeno 26 Januar 2019

O nama

Prijatan ambijent, opuštena atmosfera, vrhunska usluga. Uz pogodnosti koje vam naš studio pruža verujemo da ćemo postati sastavni deo vaše svakodnevne nege i zadovoljstva.

Radno vreme:

UTO-SUB 09:00~20:00
NED 09:00~16:00

Telefon: 065 2320 941

Ruski volumen

Higijenski tretman lica

galerija